Balandžio 12, 2021

Tarptautinėje nuotolinėje studijų mugėje „Begin Eurasia“ dalyvavo beveik 1800 potencialių studentų iš Azerbaidžano, Baltarusijos, Sakartvelo bei Ukrainos, kurie domėjosi aukštųjų studijų galimybėmis Europos šalyse.  Naudodami platformą ZOOM pristatymus žiūrėjo 1200 žmonių.

Marijampolės kolegijos Projektinės veiklos ir tarptautinės partnerystės skyriaus vadovė / Edukologijos ir socialinio darbo fakulteto prodekanė Odeta Willow ir trečiojo kurso Verslo anglų kalbos studentas Darius Nemura, pristatė 15 minučių pranešimą apie mūsų aukštojo mokslo instituciją. Erasmus+ mainų studentai Onur ir Reyhan noriai prisidėjo bei mokėsi nuotolinės prezentacijos ypatumų.

Tarptautinė Edu mugė vyko sklandžiai, be jokių trikdžių ir nesklandumų. Nuotolinio pristatymo akimirkas galite pamatyti čia: Marijampolės kolegija dalyvavo tarptautinėje nuotolinėje studijų mugėje „Begin Eurasia“ EduFair. – YouTube
Puiki nuotolinių prezentacijų patirtis padės pasiruošti ateities pristatymams ir dalyvavimui tarptautinėse studijų mugėse.

Dėkojame SMPF Studyin.lt už suteiktą galimybę pristatyti studijas Marijampolės kolegijoje tarptautiniu mastu ir pritraukti studentus iš kitų Europos ir Azijos šalių.

Marijampolės kolegijos Projektinės veiklos ir tarptautinės partnerystės skyriaus vadovė / Edukologijos ir socialinio darbo fakulteto prodekanė Odeta Gluoksnytė ir Verslo anglų kalba studijų programos studentas Darius Nemura

Skip to content