Birželio 17, 2021

Brangūs būsimi absolventai,

Informuojame, kad dėl nepalankių oro sąlygų, Diplomų įteikimo šventė vyks Marijampolės kolegijos iškilmių salėje birželio 22 d. 12 val.
Dėl nepalankios situacijos prašome savo artimuosius ir norinčius pasveikinti svečius informuoti, kad į iškilmių salę įleidžiami nebus. Diplomų įteikimo šventę galės stebėti Marijampolės kolegijos Facebook paskyroje tiesioginės transliacijos metu.

PRIMENAME. kad dėl pasikeitusios renginio vietos, būtina dėvėti apsaugines veido kaukes ir laikytis kitų karantino reikalavimų.

SVARBU: Prieš iškilmingą diplomų įteikimo aktą, vyks skaičiaus 20 fotosesija bei jūsų fotosesija su grupių kuratoriais ir komitetų pirmininkais bei bendra nuotrauka prie kolegijos pagrindinių rūmų įėjimo, lauke.
Fotosesijos pradžia 11 val.

Šie metai Marijampolės kolegijai ypatingi – aukštoji mokykla mini įkūrimo 20-metį. Dėl to ir fotosesija bus išskirtinė – fotografuosimės leidiniui „Kas yra kas Lietuvoje“!

Štai keli žingsniai, kuriuos reikia atlikti, kad diplomas atsidurtų jūsų rankose:

  1. nuo birželio 21 d. iki birželio 22 d. 11 val. (imtinai) visi absolventai privalo atvykti į 208 kab. ir pasirašyti už diplomus ir jų priedėlius.
  2. norėdami pasipuošti mantijomis, jas turite rezervuoti jau dabar pas Bendrabučio administratorę Sigutę Kunigiškienę tel. 8 621 12607 arba  8 343 98904.
    Mantijos nuomos kaina: 5 eur. už parą. Kiekvienas grupės seniūnas turi surinkti iš bendrakursių pinigus, rezervuoti reikalingų mantijų skaičių, atvykus pasiimti mantijų turi nunešti pinigus į buhalteriją (305 kab.), tuomet pasiimti mantijas, pasipuošti šventei ir džiaugtis šventinėmis akimirkomis!

    Dėkojame už supratingumą ir linkime gražios bei ypatingos šventės!

Marijampolės kolegijos informacija

Skip to content