Rugpjūčio 16, 2021

Atsinaujinanti, keičianti savo strategiją ir veiklos kryptis Marijampolės kolegija (toliau – Kolegija) prie savo kolektyvo kviečia prisijungti specialistus, kurie dirbs įkurtame Marijampolės regioninio gamtos mokslų, technologijų, inžinerijos, matematikos tyrimų atviros prieigos centre (toliau – Marijampolės STEAM atviros prieigos centras).

Ieškomi laborantai (darbui 0,5 etato), darbui gamtamokslinėse (fizikos, chemijos ir biologijos),  informacinių technologijų ir mechatronikos, kūrybiškumo ir medijų laboratorijose.

Darbo pobūdis:

Prižiūrėti, diegti ir tvarkyti laboratorijose esančią įrangą, mokymo priemones ir medžiagas;

Atsakyti už laboratorijos materialųjį turtą;

Prieš kiekvieno užsiėmimo laboratorijoje pradžią paruošti darbui laboratorijos įrenginius, mokymo priemones ir medžiagas;

Baigiantis užsiėmimui priimti ir saugoti priemones ir medžiagas, patikrinti darbo vietų tvarką ir įrangos būklę;

Pagal poreikį dalyvauti užsiėmimuose, padėti metodininkui, konsultuoti ir mokyti užsiėmimų dalyvius tinkamai ir saugiai eksperimentuoti;

Suderinus su ugdymo procesą vykdančiais darbuotojais ir STEAM centro vadovu, teikti paraiškas reikalingoms medžiagoms, priemonėms bei įrangai pirkti.

Reikalavimai:

Turėti pareigybės, kurioms būtinas ne žemesnis kaip aukštesnysis išsilavinimas, įgytas iki 2009 metų, ar specialusis vidurinis išsilavinimas, įgytas iki 1995 metų, lygį.

Gebėti savarankiškai rinktis darbo metodus, savarankiškai planuoti savo veiklą, naudotis šiuolaikinėmis informacijos paieškos, perdavimo ir darbo su informacija priemonėmis;

Puikiai mokėti dirbti Microsoft Office programomis;

Gerai mokantis valstybinę lietuvių kalbą raštu bei žodžiu;

Gebantis sklandžiai dėstyti mintis raštu ir žodžiu, savarankiškai planuoti ir organizuoti savo veiklą, priimti sprendimus, bendrauti, bendradarbiauti, dirbti komandoje;

Išmanantis Lietuvos Respublikos įstatymus, Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimus ir kitus teisės aktus, tame tarpe reglamentuojančius aukštąjį mokslą, bendrąjį ugdymą  ir neformalųjį švietimą.

Siūlomas darbo užmokestis – pastovus mėnesinis darbo užmokestis iki 1274 Eur/mėn. (pilnam etatui, neatskaičius mokesčių).

Savo CV siųskite iki 2021 m. rugpjūčio 26 d. (įskaitytinai) el. paštu personalas@mkolegija.lt.

Pokalbiui pakviesime atrinktus kandidatus.

Kontaktinis asmuo: Edita Kvederavičienė

Tel. 8 616 03074

El. paštas personalas@mkolegija.lt

Skip to content