Rugsėjo 01, 2021

2021-2022 studijų metų Rugsėjo 1-osios šventė Marijampolės kolegijoje – ypatinga. Šiais metais vienintelė Sūduvos regione aukštoji mokykla mini įkūrimo 20-metį. Dėl to Iškilmių salėje vykusios šventės metu susirinkę naujieji ir esami bendruomenės nariai: studentai, dėstytojai, vadovybė bei svečiai turėjo galimybę išvysti, prisiminti visų praėjusių Mokslo ir žinių dienų užfiksuotas akimirkas, sudėtas į vaizdo įrašą. Šis filmukas ne vienam bendruomenės nariui sukėlė šiltus prisiminimus apie įveiktus bendrus iššūkius, pasiektus išsikeltus tikslus, atliktus darbus…

Šventėje skambėjo kolegijos direktorės Alės Murauskienės, kolegijos tarybos pirmininkės pavaduotojo Kęstučio Svitojaus, kapeliono Kęstučio Žemaičio, Marijampolės savivaldybės administracijos direktoriaus Karolio Podolskio ir LR Seimo nario Andriaus Vyšniausko įkvepiantys sveikinimo žodžiai. Garbūs kolegijos svečiai negailėjo kolegijos bendruomenei gražių žodžių, džiaugėsi studentų gausa, kurie užpildė visą Iškilmių salę, didžiavosi augančia, perspektyvia kolegija.

Mokslo ir žinių dienos šventę vedė ir muzikinius kūrinius dovanojo kolegijos absolventas Darius Nemura kartu su savo mokytoja Jurgita Mikulione. Be tiesioginių sveikinimų, susirinkusieji pamatė ekrane siųstus nuotolinius absolvenčių sveikinimus, kurie buvo kupini padėkos už atrastas galimybes studijų metu, įgytas žinias ir patirtis. Šie sveikinimai parodė, kokią didelę reikšmę aukštoji mokykla turėjo absolventėms žengiant pirmuosius žingsnius link savo karjerų sėkmės istorijų.

Šventinė diena prasidėjo Šv. Mišiomis Marijampolės Šv. arkangelo Mykolo bazilikoje, po kurių 14 val. visi rinkosi į iškilmes Marijampolės kolegijoje, o 15 val. pirmakursiai skubėjo į aukštosios mokyklos auditorijas susipažinti su grupių kuratoriais ir studijų programų pirmininkais.

Dėkojame visiems buvusiems kartu šios išskirtinės progos metu.
Dar kartą sveikiname visus su švente ir linkime nesustoti tobulėti, nuolatos siekti žinių ir savo sukaupta išmintimi dalintis su kitais!

Marijampolės kolegijos informacija



Skip to content