Rugsėjo 08, 2021

Marijampolės kolegijoje šiais metais ir vėl startuoja projektas „MarKo moksleivių akademija“, padėsiantis abiturientams geriau pasiruošti 3 brandos valstybiniams egzaminams: lietuvių k. ir literatūros, matematikos ir istorijos.

MARKO MOKSLEIVIŲ AKADEMIJA – tai nemokamas užsiėmimų ciklas abiturientams, norintiems pasikartoti, pagilinti konkrečių dalykų žinias, rengiantis brandos egzaminams, o taip pat įgyti naujų žinių ir gebėjimų, padėsiančių pasirinkti studijų kryptį, profesinę veiklą bei planuoti savo vietą darbo rinkoje. Čia moksleiviai susipažins bei tiesiogiai pabendraus su Marijampolės kolegijos dėstytojais.

Kviečiame ir Tave tapti Marko moksleivių akademijos nariu!
Aktyviausi akademijos nariai, dalyvavę ne mažiau kaip 80 % užsiėmimų, gaus pažymėjimus, liudijančius, jog jie yra išklausę Marko moksleivių akademijos modulį, o tai suteikia papildomą 1 balą prie minimalaus konkursinio balo stojantiems į Marijampolės kolegiją valstybės nefinansuojamą vietą.

Registracija jau vyksta (iki 2021.10.22), o užsiėmimai turėtų prasidėti spalio pabaigoje, apie tai informuosime asmeniškai el. paštu. 

Registracija ir daugiau apie projektą ČIA.

Detalesnė informacija suteikiama:
Mob. tel. +370 612 88087
El. p. markoakademija@mkolegija.lt
Marijampolės kolegija, P. Armino g. 92-4, Marijampolė

Skip to content