Spalio 05, 2021

Spalio 5 d. – Tarptautinė mokytojų diena. Šią dieną, rudeniniais lapais su šermukšnių šakelėmis nuklotais Marijampolės kolegijos pagrindinio įėjimo laiptais žengė studentai, darbuotojai bei, šiandien ypatingą dieną švenčiantys – dėstytojai. Vos pravėrus aukštosios mokyklos duris akademinę bendruomenę pasitiko originaliai ant laiptų užklijuoti studentų sveikinimo žodžiai bei studentai su savo rankomis pagamintomis dovanėlėmis, kurių pagrindinis akcentas – rudeninių klevo lapų rožės.
Atvykę dėstytojai buvo kviečiami nusifotografuoti prie jubiliejinio Marijampolės kolegijos rėmelio su plakatu „20-mečio dėstytoja(-s)“ bei parašyti po palinkėjimą aukštajai mokyklai, įgyvendinant vieną iš 20-mečio idėjų – „Kolegijai linkiu…“. Taip pat, žvelgdami į foje esantį ekraną, galėjo pasigrožėti sukurtu šventiniu vaizdo įrašu, kuriame netrūko studentų pasidalintų gražių pirmų susitikimų su dėstytojais įspūdžių ir užfiksuotų praleistų kartu, paskaitų, renginių metu, akimirkų.
Kiekvieną akademinės bendruomenės žingsnį ir šypsnį lydėjo sielą virpinanti saksofono melodija, kuriuo grojo Marijampolės pučiamųjų orkestro saksofonininkas Rokas Liaukus.
Dar kartą sveikiname visą Marijampolės kolegijos bendruomenę su Tarptautine mokytojų diena ir siunčiame interaktyvų sveikinimą.



Marijampolės kolegijos informacija

Skip to content