Gruodžio 13, 2021

2021 m. gruodžio 6-7 dienomis Liepojos universitete pagal Erasmus+ dėstytojų mobilumą lankėsi Marijampolės kolegijos Edukologijos studijų ir socialinio darbo fakulteto dėstytojos. Joms tai buvo pirmas kartas tiek LiepU universitete, tiek Liepojoje, tad abi dėstytojos džiaugėsi ne tik paskaitų procesu, bet ir gražia kalėdine atmosfera.

LiepU bakalauro „Socialinio darbo“ studentams paskaitas skaitė Pedagogikos, menų ir socialinio darbo katedros docentė ir socialinė darbuotoja Salomėja Karasevičiūtė. Ji praktinių užsiėmimų metu supažindino studentus su inovatyviomis socialinio darbo veiklomis dirbant su pagyvenusiais žmonėmis. LiepU studentai po pirmųjų paskaitų džiaugėsi sakydami: „Mums labai patiko paskaitos! Labai praktiškos žinios mūsų būsimai profesinei veiklai“.

Patyrusi profesorė ir ikimokyklinio ugdymo praktikė Vilma Liaudanskė bakalauro studijų programos „Ikimokyklinio ugdymo mokytojas“ studentams skaitė paskaitas apie individualų socioedukacinį darbą su vaikais ikimokyklinėje įstaigoje.

Pastaruoju metu LiepU ir Marijampolės kolegija suaktyvino bendradarbiavimą: LiepU Tarptautinių ryšių skyrius lankėsi Marijampolės taikomųjų mokslų universitete 2021 m. liepos mėn., po to Marijampolės kolegijos direktorė ir Projektinės veiklos ir tarptautinių studijų partnerystės skyriaus vadovė Odeta Gluoksnytė lankėsi LiepU.

Originalus straipsnis čia.


Skip to content