Sausio 17, 2022

Praeitą savaitę Marijampolės kolegijos studentų atstovybės (MKSA) nariai dalyvavo fotografavimo mokymuose „Profesionali fotografija tavo rankose“, kurių metų susipažino su fotografijos istorija, pagrindinėmis kompozicijos taisyklėmis bei vadinamąja fotografijos šventąja trejybe: ISO, diafragma, išlaikymu. Mokymus vedė Marijampolės STEAM centro laborantė Indrė Difartaitė.

Po mokymų MKSA nariai sakė: „Studentai sužinojo, kaip tinkamai elgtis su profesionaliu fotoaparatu ir kaip padaryti puikias nuotraukas, naudojant išmaniojo telefono kamerą. Atskleidusi fotografijos subtilybes, Indrė padėjo studentams žinias panaudoti praktiškai ir net patikėjo fotoaparatą MKSA veikloms fotografuoti. Tai buvo naujos žinios ir patirtis, kuri pravers ne tik kolegijoje, bet ir už jos ribų MKSA veikloms įamžinti bei asmeniniam tobulėjimui.“

Džiaugiamės, kad Marijampolės kolegijoje įsikūrusio naujojo aukštosios mokyklos padalinio komandos nariai noriai dalinasi savo žiniomis su MarKo studentais ir taip padeda jiems įgyti kitokių, su pasirinktomis profesijomis nesusijusių, įgūdžių bei gebėjimų.

Marijampolės kolegijos informacija

Skip to content