Sausio 31, 2022

Marijampolės kolegijoje įsikūrusiame STEAM atviros prieigos centre vyksta jame vykdomų veiklų pristatymas. Sausio mėnesį naujausią įrangą išmėgino ir su inovatyvaus centro veikla susipažino dviejų švietimo įstaigų nariai.
STEAM centre lankėsi Marijampolės „Šaltinio“ progimnazijos mokytojai. Jie domėjosi STEAM teikiamomis galimybėmis, buvo aptartos centre vykdomos veiklos, ateities planai, bei apsilankymo su mokiniais galimybės. Taip pat vizitą centro specializuotoje Kūrybiškumo ir medijų laboratorijoje turėjo Vilkaviškio r. Gižų Kazimiero Baršausko mokyklos-daugiafunkcinio centro moksleiviai su mokytoja Virginija Armonavičiene. Jie susipažino su grafinio dizaino elementais, atsiskleidė mokinių kūrybiškumas ne tik dvimatės grafikos srityje, bet ir fotografijoje. Norintys mokiniai galėjo išmėginti STEAM centro turimą įrangą.
Taip pat Marijampolės kolegijoje įsikūręs inovatyvus centras sulaukė Kalvarijos mero Vinco Plikaičio vizito. Gerbiamas svečias buvo supažindintas su STEAM veiklomis, susipažindintas su STEAM laboratorijose esančia įranga, turėjo galimybę ją išmėginti, aptartos tolimesnio bendradarbiavimo galimybės.

Taigi Marijampolės regioniniame STEAM atviros prieigos centre šiuo metu yra intensyvus laikotarpis, kupinas naujų pažinčių, tobulėjimo ir augimo. Džiaugiamės pažintinių-edukacinių ekskursijų aktyviu susidomėjimu tarp regiono institucijų ir atvykstančiųjų noru pažinti, išmėginti Marijampolės kolegijoje atsiradusias inovacijas.

Norėdami daugiau sužinoti apie Marijampolės regioninį STEAM atviros prieigos centrą ir jame taikomą STEAM ugdymą bei susiplanuoti vizitą, susisiekite el. pašto adresu edita.kulikauskiene@mkolegija.lt arba tel. 8 658 71692. Taip pat visą informaciją galite rasti Marijampolės kolegijos tinklalapio marko.lt puslapyje „STEAM centras“ bei sekti naujienas „STEAM Marijampolė“ Facebook puslapyje.

Marijampolės kolegijos informacija

Skip to content