Balandžio 18, 2022

Aukštojoje mokykloje įsikūrusiame Marijampolės regioniniame STEAM atviros prieigos centre yra suteikiamos modernios galimybės mokytis gamtos ir technologinių, inžinerijos ar matematikos mokslų ne tik Sūduvos regiono moksleiviams, bet ir kolegijos studentams.
Marijampolės kolegijos dėstytojai išnaudoja STEAM centro naujausias laboratorijas bei jose esančią inovatyvią įrangą paįvairindami paskaitas bei praktinius užsiėmimus vesdami pasirinktoje centro erdvėje, atitinkančioje studijuojamą dalyką.
Lektorė Vilma Riškevičienė Kultūros ir sporto vadybos ištęstinių studijų trečio kurso studentams specializuotoje Kūrybiškumo ir medijų laboratorijoje vedė studijuojamą dalyką „Audiovizualinių produktų kūrimas“. Jo metu studentai galėjo kurti vizualinius produktus planšetinių kompiuterių pagalba. Darnaus verslo vadybos studijų programos specializacijos Sveikatingumo ir grožio verslas studentės kartu su dėstytoja Ilona Grybauskiene turėjo pažintinę edukaciją su bandymų demonstracijomis Gamtamokslinėje laboratorijoje, kurių metu atliko plauko struktūros tyrimą.
Tokie užsiėmimai STEAM centre gerina studijų kokybę Marijampolės kolegijoje, suteikiant studentams visas galimybes naudotis bei profesines kompetencijas ugdytis naujausiomis technologijomis.

Marijampolės kolegijos informacija

Skip to content