Gruodžio 20, 2022

Džiaugiamės galėdami plėsti bendradarbiavimą su kitomis savivaldybėmis. Šį kartą STEAM centrą aplankė Prienų rajono savivaldybės švietimo skyriaus atstovai ir Prienų rajono mokyklų vadovai.
Pažintį su Marijampolės kolegijoje įsikūrusiu STEAM centru svečiai pradėjo trumpa eskursija po laboratorijas. Metodininkai supažindino švietimo atstovus su turima baze, pristatė veiklas, o vėliau pakvietė ir pačius dalyvius išbandyti savo jėgas Kūrybiškumo ir medijų, Gamtamokslėje, Mechatronikos/IT laboratorijose. Pastarojoje svečiai turėjo galimybę pasirinkti kokią užduotį norės atlikti. Populiariausias buvo „Lego Spike“ šokančio roboto konstravimas ir programavimas.
Taip pat svečiai turėjo galimybę pabuvoti Mažojoje televizijos studijoje bei susipažinti su kitomis inovacijomis, esančiomis Marijampolės kolegijoje.
Džiaugiamės, kad ne tik vaikams bet ir suaugusiems Marijampolės regioninio STEAM atviros prieigos centro veiklos teikia džiaugsmą, palieka gerus įspūdžius, skatina norą sugrįžti ir savo STEAM mokslo sričių kompetencijas tobulinti būtent šiame centre!

Marijampolės kolegijos informacija

Skip to content