Kovo 09, 2023

Kaip ir kiekvienais metais Marijampolės kolegijoje dirbantys vyrai pasveikino savo koleges, studentes Tarptautinės moterų solidarumo dienos proga. Džiaugiamės, kad kiekvieną Kovo 8-ąją jie vis ieško naujų idėjų ir išradingų pasveikinimo būdų.
Šį kartą kolegos, dėstytojai nustebino sukurdami gražų, šmaikštų eilėraštį ir jį perskaitydami, skyrė vieną gražiausių miuziklo „Paryžiaus katedra“ dainų, kurią atliko Projektinės veiklos ir tarptautinių studijų partnerystės skyriaus vadybininkas Darius Nemura, įteikė po tulpės žiedą, vaišino pačių gaminama kava, gardžiu šakočiu bei naminiu Medaus tortu.
Su šia diena moteris sveikino ir pačios moterys. Kolegijos studentės skaitė palaikančius, motyvuojančius tekstus. Na, o Laura Pečkienė, Kultūros ir sporto industrijų vadybos programos studentė, vėl nustebino savo kūrybiškumu bei pomėgių išskirtinumu padovanodama savo veltas gėlių apyrankes bei pristatydama veido kremo atsiradimo istoriją, jo sudėties svarbą bei pakviesdama visas moteris į šventinę edukaciją „Galemo išmintis – Kleopatros grožiui“, kurios metu kiekviena kolegijos moteris galėjo pasigaminti po veido kremą iš natūralių ingredientų.
Dar kartą dėkojame vyriškosios lyties atstovams už parodytą dėmesį, pagarbą, išsakytus gražius žodžius, o moterims už palaikymą, tarpusavio bendrystę ir skatinimą puoselėti savo sklindantį grožį bei moteriškumą.

Marijampolės kolegijos informacija

Skip to content