Birželio 28, 2022

Praėjusią savaitę Marijampolės kolegijos Projektinės veiklos ir tarptautinių studijų partnerystės skyriaus vadovė Odeta Gluoksnytė, Direktoriaus pavaduotojas infrastruktūrai ir projektinei veiklai Marius Žitkus bei Informacinių technologijų ir elektroninių studijų centro vadovas Artūras Lazauskas, dalyvavo baigiamajame Erasmus+ „IndEra“ (Industry 4.0 Era) susitikime Turkijoje, Izmiro mieste.

Vizito Turkijoje metu buvo pristatomos viso projekto veiklos, rezultatai, pasiekimai, aptariama projekto įgyvendinimo eiga. Džiaugiamės visa „IndEra“ projekto komanda. Visi pranešimai bei mokymai buvo įgyvendinti laiku, išlaikant kokybės ir naudos santykį.

Viso šio projekto metu kolegijos darbuotojai bei studentai turėjo galimybę susipažinti su įvairių Europos šalių aukštojo mokslo institucijų diegiamomis naujausių technologinių studijų krypties programomis ir taikomais naujausiais švietimo metodais studijose. Gilinti kibernetinio saugumo įgūdžius ir pritaikyti juos praktikoje.

Kiekvienas mobilumas šalių partnerių aukštojo mokslo įstaigose suteikė patirties, ugdė studentų bei darbuotojų kompetencijas, suteikė galimybę pažinti kultūrą, papročius taip plečiant akiratį. Mūsų kolegijai projektas buvo naudingas dėl kibernetinio raštingumo gerinimo ir saugumo pritaikymo įstaigos viduje.

Marijampolės kolegijos informacija

Skip to content