Gruodžio 20, 2022

Vakar Marijampolės kolegijos bendruomenė rinkosi į prieškalėdinę popietę „Mažoji Kūčia: Kalėdomis reikia dalintis“. Jos metu artėjančių švenčių laukimo jaukumą kūrė studentai bei pati aukštosios mokyklos bendruomenė.
Susitikimas prasidėjo MKSA atstovų skaitomais žodžiais bei Kalėdinėmis dainomis. Marijampolės kolegijos direktorė Alė Murauskienė pasveikino susirinkusiuosius primindama praėjusius metus, pasidžiaugė visų įdėtomis pastangomis, atliktais darbais ir viso to matomu bendru rezultatu. Linkėjo taikių ateinančių metų, sėkmės, ryžto ir nusiteikimo naujiems darbams. Taip pat prie sveikinimų prisijungė ir kapelionas Kęstutis Žemaitis, MKSA prezidentė Vilija Botyrienė.
Po oficialios renginio dalies, Marijampolės kolegijos nariai vaišinosi savo atsineštais pagamintais Kūčių stalo patiekalais, dalinosi kapeliono pašventintais Kalėdaičiais. Taip pat buvo išdalintas Kalėdinis paštas, kuris nudžiugino kiekvieną gavusį po atvirlaiškį.
Šios popietės metu kiekvienas akimirkai sustojo ir trumpam pamiršę darbus, laužydami Kalėdaitį, tarė linkėjimus savo kolegoms bei studentams, taip sukurdami malonų šurmulį, kupiną juoko, žodžiuose sklindančios šilumos, vienas kitam pagarbos, palaikymo ir supratingumo. Tą akimirką visi suprato, kad pasakytas gražus palinkėjimas ne tik paglosto širdį, bet ir padeda puoselėti bendrystę.
Kalėdų tikroji dvasia – dalintis, skleisti ramybę ir gerumą. Pabuvę kartu, palinkėję kiekvieniems namams sveikatos, santarvės, ramybės ir viltingo švenčių laukimo, susirinkusieji neskubėjo išsiskirstyti, o džiaugėsi trumpu atotrūkiu bei galimybe pabendrauti…

Marijampolės kolegijos informacija

Skip to content