Gruodžio 21, 2022

Prieš pagrindinius civilinės saugos mokymus, administracijos darbuotojai dalyvavo stalo pratybose „Darbuotojų, veiksmai, įvykus gaisrui patalpose, evakuojant darbuotojus, studentus ir lankytojus“. Jų metu vyko STEAM centro FabLab laboratorijos imitacinis gaisras. Buvo aptarta kaip jo metu tiksliai elgtis, primintas ekstremalių situacijų planas, informuoti atsakingi asmenys už tam tikrus veiksmus įvykio metu: evakuaciją ir viešosios tvarkos palaikymą.
Po kolegijos padalinių ir skyrių vadovams skirtų mokymų, vyko visiems privalomi darbuotojų civilinės saugos mokymai. Juose buvo aptartos šios temos:

  • Kolektyvinės ir asmeninės apsaugos priemonės, taikomos ūkio subjektų, kitų įstaigų darbuotojų apsaugai;
  • Gyventojų perspėjimo ir informavimo organizavimas. Civilinės saugos signalai;
  • Gyventojų evakavimo organizavimas.

Mokymus vedė įmonės „SDG“ atstovė. Jos tikslas buvo suteikti įmonių vadovams įvairiapusę profesionalią informaciją darbuotojų saugos ir sveikatos klausimais.
Dėkodami už bendrystę bei kasmetinius mokymus, džiaugiamės, jog šiuo neramiu metu, galime savo darbuotojams priminti apie tinkamą pasiruošimą ekstremalioms situacijoms, reagavimą į jas ir tokiu būdu sumažinti galimą pasimetimą pavojaus metu.

Marijampolės kolegijos informacija

Skip to content