Rugsėjo 29, 2023

Renginyje dalyvavo Vaikystės pedagogikos, Verslo anglų kalbos ir komunikacijos, Teisės ir viešųjų pirkimų studijų programų pirmo kurso ir ERASMUS+ studentai. Jį vedė Europos Parlamento (EP) biuro Lietuvoje vadovė Daiva Jakaitė.
Studentai buvo supažindinti su EP veikla, verslo iššūkiais, problemų sprendimais. Atrankos metu jie dalyvavo vaidmenų žaidime, kurio metu analizavo kokiu būdu vidutinės klasės viešbučiai galėtų gerinti paslaugas naudodami skaitmenines technologijas, pasiūlydami paslaugų, kurios padeda saugoti gamtą, prisideda prie vietos bendruomenės aktyvumo bei tausoja kultūros paveldą. Taip pat vykdė atrankos testą.
Atrinkti studentai spalio 12 d. dalyvaus finaliniame PROFADIENYJE su SEB banko, „Girteka Logistics“, „AmerisourceBergen“, „Rokiškio sūris” ir „Western Union“ paruoštomis situacijomis. Geriausios komandos bus apdovanotos prizais. Pagrindinis – kelionė į Europos Parlamentą, dovanojama Europos Parlamento nario Petro Auštrevičiaus.
Džiaugiamės, kad kiekvienais metais mūsų studentai aktyviai dalyvauja verslumo įgūdžius stiprinančiame nacionaliniame konkurse ir įgyja profesinės patirties.

Marijampolės kolegijos informacija

Skip to content