Lapkričio 30, 2023

Džiaugiamės vis augančiu ir stiprėjančiu socialinių partnerių ratu, prie kurio prisijungė ir UAB „CIE LT FORGE“ įmonė.
„Ši sutartis – dar vienas žingsnis, tęsiant mūsų švietimo lyderystės iniciatyvą Marijampolės regione. Tikime, kad mūsų įmonės ir Marijampolės kolegijos bei čia įsikūrusio STEAM centro bendradarbiavimas bus vertingas abiems pusėms ir visam Sūduvos regionui. Lauksime kolegijos studentų, atvykstant į mūsų įmonę – tiek apsižvalgyti ekskursijų metų, tiek atlikti praktiką. Sutarėme, kad prisidėsime prie studijų programų tobulinimo, skatinsime studentus stipendijomis, mūsų darbuotojai dalinsis savo praktine patirtimi. Taip pat sieksime pasitelkti kolegijos mokslinį potencialą, užsakydami taikomosios mokslo veiklos tyrimus. Tariamės dėl papildomų bendradarbiavimo iniciatyvų ir su Marijampolės STEAM centru“, – pasakoja Darius Masionis, „CIE LT Forge“ vadovas.
„Marijampolės kolegijos ir UAB „CIE LT FORGE“ pasirašyta bendradarbiavimo sutartis, tai dar vienas žingsnis, užtikrinantis mokslo bei verslo integraciją. Šios bendrystės išskirtinumas – planuojami užsakomieji mokslo taikomieji tyrimai, kurie yra abipusiai naudingi verslui ir regiono aukštajai mokyklai. Tad itin džiaugiamės aiškia ilgalaikio bendradarbiavimo strategija, kuri skatins nuoseklų abipusį inovatyvų institucijų tobulėjimą ir augimą.
Sutartyje numatytas praktikos programų organizavimas verslo įmonėje, bendras konferencijų, seminarų rengimas ir studentų skatinimas, kuris, tikėtina, studentus įkvėps savo profesines idėjas bei tikslus realizuoti UAB „CIE LT FORGE“ įmonėje”, –  sako Marijampolės kolegijos direktorė Alė Murauskienė.

Marijampolės kolegijos ir „CIE LT Forge“ informacija

Skip to content