Balandžio 02, 2024

Marijampolės kolegijos atstovai ir studentai kovo 28-29 dienomis dalyvavo studijų mugėje  „KARJERA & STUDIJOS 2024“, kurios metu kvietė susipažinti su studijų galimybėmis aukštojoje mokykloje.
Džiaugiamės, kad kolegijos stendas susilaukė jaunųjų mugės lankytojų apgulties. Ją sukurti padėjo įtraukus žaidimas „LOTO“, su kuriuo per visą Lietuvos parodų ir kongresų centrą Litexpo šurmuliavo MarKo studentai.
Dvi dienas netrūko norinčių prisiliesti prie naujausių technologijų, pasivaikščioti po aukštąją mokyklą virtualaus turo metu, išmėginti save sužaidžiant „Plinko“, užprogramuoti šokiui Marijampolės regioninio STEAM atviros prieigos centro Robotuką, pasižymėti iš kur atvyko MARKO sukurtame Lietuvos apskričių žemėlapyje, pasivaišinti užkoduotu saldėsiu ir besidominčių studijų galimybėmis Marijampolės kolegijoje.
Dalyvavimas studijų mugėje ne tik puiki galimybė didinti aukštosios mokyklos žinomumą nacionaliniu mastu, parodyti kaip kolegija keičiasi, auga, tobulėja, bet ir pabendrauti su moksleiviais – būsimais studentais. Taip pat sutikti kitų aukštųjų mokyklų atstovus, karjeros specialistus – pasidalinti gerąja patirtimi ir stiprinti bendrystę.
Dėkojame visiems prisidėjusiems prie pasiruošimo ir dalyvavusiems studijų mugėje atstovaujant vienintelę Sūduvos regione esančią aukštąją mokyklą.

Marijampolės kolegijos informacija

Nuotr. aut. Indrė Difartaitė

Skip to content